Campionats del Món 2017 a Leipzig


Versión en castellano.

Aquest final de juliol hem tingut com cada any el campionat del món d'esgrima en totes les modalitats, aquest cop a Leipzig. Farem un repàs del panorama que ha quedat d'aquests campionats en l'apartat de sabre, tant masculí com femení, com també per equips.


Rànking masculí individual podi:
1 SZATMARI Andras HONGRIA
2 GU Bongil COREA
3 ANSTETT Vincent FRANÇA
3 IBRAGIMOV Kamil RÚSSIA










La primera part del combat ha acabat en 4 a 8 a favor del coreà, en la primera fase del combat, la de tempteig, les accions han sigut principalment de simultanis. En aquesta situació, el coreà ha pogut dominar el centre de pista sobretot agafant l'hongarès sobre el seu l'atac. El moment de més distància de punts ha sigut el 2 a 7.
Al segon parcial hi ha un canvi de tàctica per part de l'hongarès, comença a ser més efectiu al centre de pista fent 4 punts seguits i posant el marcador a 8/8. Millora el resultat dels seus atacs com també li han funcionat més les parades al centre i inici del combat que abans no, i que han sigut presents en tot l'assalt a la vegada que força decisives ja que han sigut un de les grans fonts de punts de l'hongarès. A l'11è punt en Szatmari es posa el davant i finalment guanya l'assalt. Com es pot veure per la ressenya el combat ha sigut molt centrat al mig de la pista. En termes ofensiu defensiu ha sigut equilibrat per part de tots dos tiradors.


Rànking femení individual podi:
1 KHARLAN Olga UCRAÏNA
2 BESBES Azza TUNÍSIA
3 BERDER Cecilia FRANÇA
3 VECCHI Irene ITÀLIA

L'Olga Kharlan guanya la final sobradament contra la tunisiana Azza Besbes amb un 15 a 5. La Besbes no li fa el primer punt fins que no estan 6 a 0 a favor de la ucraïnesa. La tunisiana se la veia fora del combat per enfrontar-se amb la seva rival. El combat es divers per el que fa accions, diferents i variades, sobretot per el que fa la Kharlan que a ha demostrat una vegada més que té una potència de cames enorme i uns dels millors desplaçaments del món, i també té un gran repertori de tècnica amb l'arma difícilment igualable. Dos dels assalts més interessants per el que fa accions i vistositat són aquest i també aquest.


Rànking masculí equips podi:
1 COREA
2 HONGRIA
3 ITÀLIA


Rànking femení equips podi:
1 ITÀLIA
2 COREA
3 FRANÇA