L'Escola Hongaresa d'Esgrima al programa 'Divendres' de la TV3


Aquest dimarts 29 de juny, els de l'Escola Hongaresa d'Esgrima de Badalona vam aparèixer en el programa de la TV3 'Divendres'conduït per en Xavi Coral i l'Espartac Peran. On van entrevistar en Dídac Navarro, la Paula Perelló i un servidor mentre filmaven les petites demostracions de combat (i dic petites per el poc espai del que disposaven els nois que van assistir per fer els combats). Durant les entrevistes vem poder explicar una mica les característiques del nostre esport de combat i les experiències dels nostres tiradors.

Des d'aquí vull donar gràcies a tots els esgrimistes que va venir a donar-nos un cop de mà vestint-se amb tot l'equip en una tarda de finals de juny sota el sol del migdia. I també vull donar-vos gràcies tant per part de l'Imre com de tot l'equip de TV3 Televisió de Catalunya per el vostre esforç i paciència.

Aquí us poso un link del blog del programa "Divendres" dedicat al dia 29 de juny i a sota el vídeo del programa que espero que us agradi juntament amb els nostres agraïments:

Miguel Navarro, Sergi Rodríguez, Ot Salvans, Sandra Vicente, Néstor Rodríguez, Joel Tàpia, Cecília Millán, Mateu Slawomirski, Àngel Acedo, Arnau Nisarre, Paula Perelló, David Portabella, Víctor Portabella, Dídac Navarro, Víctor Asensio, Aïda Hinojosa, Jordi Suñol, Sara López, Mar Balmes, Fabián Poveda, Oriol Farré, Eduard Zapater, Oriol Rovira, Borja Rubinos, i Dídac Navarro, i algú que hem dec deixar.