Convocatoria esgrimística de TV3 a la rambla!

Hola, la TV3 en un programa de magazín que es fa el en directe mig-dia estarà el dimarts 29 de juny a les 16:00 a la Rambla de Badalona a l'altura del C/ Sant Jaume (estàtua de Roca i Pi).

La TV3 ens ha demanat que i pot haver-hi un bon grup de persones practicant esgrima (el més nombrós possible) mentre entrevisten als nois de competició i potser (no ho sé segur) a mi.

Per tant us comunico que la TV3 i l'Escola Hongaresa d'Esgrima us agrairem per endavant a tots aquells (petits i grans) que pugueu venir aquest dimarts a la Rambla, quedarem a les 16:00 (amb molta puntualitat perquè ens hem de vestir d'esgrima) a la Rambla de Badalona (passeig de la Rambla) a l'altura del carrer Sant Jaume (a l'altura de l'estàtua de Roca i Pi) on tindrà lloc el programa, s'ha de portar roba d'esgrima i no us preocupeu per canviar-vos perquè la TV3 ens buscarà algun lloc, i tampoc per el material que us pugui fer falta (caretes, guants, sabres) perquè també en portaré per deixar.

Dia: Dimarts 29 de juny
Hora: hem quedat a les 16:00 (puntualíssims)
Lloc: a la Rambla altura Estàtua Roca i Pi pròxim al Carrer Sant Jaume (veureu els camions que fan de plató i que serà inconfussible)
Què cal portar?: tot el que tingui cada un d'esgrima propi o deixat, això inclou (especialment) els pantalons d'esgrima per als adults i per els petits amb xandall ja estarà bé (si han de portar pantalons els hi deixarem però no és segur que els necessitin). Qui li faltin coses que no es preocupi que nosaltres en portarem i ho deixem.
Què farem?: Combats d'esgrima, bàsicament per fer pinya mentre fagin les entrevistes a qui se li hagin de fer, ja que volen el màxim de persones possibles esgrimint de fondo de les entrevistes penso.

I per acabar ja uns donem per endabant les gràcies tant per part nostra com de la Televisió de Catalunya per la vostra participació. Espero que pugui comptar amb el màxim nombre de vosaltres aquest pròxim dimarts.

PD: per si de cas els que vingueu envieu-me un correu informant-me de la vostra presència per fer-me una idea del tema del material. (ernestesgrima@gamil.com)