Campionats del Món Wuxi 2018



Aquesta és la ressenya del campionat del món de Wuxi 2018 (Xina) d'esgrima en la modalitat de sabre, tant masculí com femení i individuals i equips. On Corea i Rússia han sigut les més victorioses però també han tingut un paper rellevant Hongria, Estats Units, Itàlia i França.

[en castellano]
 
Per ordre de realització de competicions:
 
Sabre masculí
La final masculina ha sigut entre el nord-americà Eli Dershwitz i el coreà Kim Junghwan.
Al principi el coreà domina lleugerament el combat, posant-se el marcador 2 a 5. Però després el nord-americà es fica dins de l'assalt recuperant punts i posant-se 6 a 5, per després continuar igualats fins a la mitja part guanyat en coreà 7 a 8.
El combat ha sigut variat, tant en zones de la pista, molt lleugerament més defensiu el coreà utilitzant més el seu terreny (un punt que li han fet ha sigut per sortir fora de pista) i especialment per l'efectivitat de les seves parades.

En quan accions, hi ha hagut bona presència d'èxit entre les accions ofensives i defensives, com hem dit abans el coreà ha utilitzat més les parades, però el més destacat ha sigut la poca presència dels contraatacs cosa que ens permet veure que ha sigut un combat en que els dos tiradors s'han permès jugar mútuament no destruint-se les accions contínuament l'un a l'altre.

Al final el combat ha guanyat 11 a 15 en Kim J.



No cal dir que en aquesta competició Corea ha fet un paper molt bo col·locant dos tiradors al podi.

Podi final: 
1 KIM Junghwan KOR
2 DERSHWITZ Eli USA 
3 IBRAGIMOV Kamil RUS  
3 KIM Junho KOR







Sabre femení

El combat ha sigut entre dues tiradores russes: Sofya Velikaya i Sofia Pozdiakova, aquesta última és la filla del pentacampió del món de sabre Stanislav Pozdniakov.

El combat ha destacat al principi per un major control del combat per part de la Pozniakova, guanyant la mitja part en un 4 a 8, molts dels contraatacs de la Velikaya no han funcionat i en el moment de més distància ha estat 3 a 7. La Pozniakova també s'ha beneficiat d'alguns punts de remisse (“repeticions / continuacions”) contra la seva companya.Tot i així s'ha caracteritzat per la varietat d'accions en el combat i podem veure un punts llarg on treballen amb els desplaçaments al minut 4:23.

Després de la mitja part, la Sofya Velikaya s'ha activat i ha pujat la dificultat de l'assalt realitzant molts punts, però tot i així la Pozniakova torna a agafar el control del combat a causa de dominar més el centre de pista i s'allunya fins el 9 a 14 sense problemes. Es pot veure com molts punts al centre de la pista li fallen a la Velikaya, però és en aquest punt on sembla ser que la tiradora més veterana es concentra i comença a fer tocats seguits cosa que es pot veure com li preocupa a la que fins ara estava guanyat. Tot i a ixí al llarg de l'assalt la Velikaya també a rebut contraatacs mentre preparava atacs llargs de tota la pista, de fet, un d'aquests és el que li ha comportat la derrota 14 a 15.



En quan al sabre femení, Rússia a fet un resultat brutal, 3 tiradores de les 4 que s'han endut medalla son russes, i entre elles, la d'or i la de plata.

Podi Final:

1 POZDNIAKOVA Sofia RUS
2 VELIKAYA Sofya RUS
3 EGORIAN Yana RUS
3 STONE Anne-Elizabeth USA





Sabre masculí equips
Final Itàlia amb Corea.


Podi final
1 COREA
2 ITÀLIA
3 HONGRIA



Sabre femení equips
Final entre França i Rússia

Podi final:
1 FRANÇA
2 RÚSSIA
3 COREA